Vahva Pika-Cordyceps tuplauutejauhe, 40g Suurenna

Vahva Pika-Cordyceps tuplauutejauhe, 40g

Tuplauutettu cordycepsuutejauhe on valmistettu keittämällä cordycepsistä vesiliukoiset ainesosat ja alkoholiuuttamalla uutettu alkoholiliuoiset ainesosat, jolloin saadaan vahva konsentraatio. Pika-Cordycepsimme sisältää 40% polysakkarideja sekä 15% mannitolia.

Tämä uutejauhe on valmista sekoitettavaksi veteen, eikä uuttamisen ansiosta tarvitse pitkää keittoaikaa. Teen voi käyttää sellaisenaan tai esim. pirtelön pohjana. 2-3 grammaa cordycepsiä terävöittää myös pirtelöä tai suklaata mainiosti. Tämä sopii mainiosti esimerkiksi treenin jälkeisen palautusjuoman sekaan!

Perinteisiä hyötyjä:
 - Nostaa energiatasoja ja hapenottokykyä
 - Nopeuttaa fyysistä toipumista
 - Parantaa seksuaalista kyvykkyyttä

Lisätietoja

1 tuote

Viimeisiä viedään

Tuotevideoita

  Tietoa Cordycepsistä

21,50 €

Lisää muistilistaan

Maksutavat:
Maksutavat:

Lisätietoja

Cordyceps Sinensis on harvinainen sieni, joka kasvaa Kiinassa Tiibetin ja Nepalin vuoristossa. Cordyceps -sienilajeja on yli 680, joista Cordyceps Sinensis on tunnetuin ja käytetyin.

Ensimmäinen viite Cordycepsin käytöstä kiinalaisessa lääketieteessä on 1082-luvulla ja Eurooppaan se on tullut Pariisin kautta vuonna 1726. Perinteisesti kiinalaisesssa lääketieteessä Cordycepsiä on käytetty maksan, keuhkojen, fyysisen energiatason ja vastustuskyvyn parantamisessa sekä nuorentamaan ja parantamaan seksuaalista energiaa.

Tietolomake

Ainesosat Tuplauutettu Cordyceps-jauhe
Pakkauskoko 40g
Maku (selvityksessä)
Uutos Tuplauutos (kuumavesi+alkoholi)
Pitoisuudet 40% polysakkarideja, 15% mannitolia
Kiinalainen lääketiede Cordycepsin osalta: Aarteet: Yin Jing, Yang Jing ja Munuaisten Qi. Energia: Neutraali tai lämmin, kosteuttava. Kanavat; Munuaiset, Keuhkot. Tonifioi Munuaisten Qitä ja stabiloi Keuhkojen Qitä
Ayurveda (selvityksessä)
Huhuja Potentiaalinen adaptogeeni, lemmenrohto, astmaa ehkäisevä, antioksidantti, maksaa suojeleva, alentaa kohonneita kolesterolitasoja, immuunipuolustusta tasapainottava, hermostoa suojeleva ja mieltä tyynnyttävä.
Ominaisuudet Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Alkuperämaa Kiina
Puhtaustestit Ok
Muita nimiä Kiinanloisikka, Ophiocordyceps sinensis, Chong cao, Aweto, Vegetable caterpillar, Caterpillar fungus, "summer grass winter bug", Dōng chóng xià cǎo ("winter worm, summer grass"), Yarshagumba, Keera jhar, Keeda jadi, Keeda ghas tai 'ghaas fafoond'.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

23 muuta tuotetta samassa kategoriassa: