Reishiuute, villi ja kotimainen, 50ml

Suomalaisesta villistä lakkakäävästä valmistettu vahva tuplauute.

Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuuni- järjestelmää tehokkaasti. Reishiä voi käyttää isompina annoksina silloin kun tiedossa on mahdollisesti erityisen stressaavia tilanteita. Siitä voi olla apua myös erilaisissa jännittävissä tilanteissa, kuten esiintymisissä yleisön edessä tai työpaikkahaastattelussa. Reishin ominaisuudet tulevat esiin parhaiten jatkuvassa käytössä.

1. Ennaltaehkäisemään stressiä
2. Parantamaan unenlaatua
3. Tukemaan luonnollista immuunijärjestelmää


Puhdistamon Reishiuute soveltuu hyvin yhteiskäyttöön erityisesti Puhdistamon Ashwagandhan tai Ruusujuuriuutteen kanssa.

Lisätietoja

Tuote on loppunut varastosta

19,50 €

Lisää muistilistaan

Maksutavat:
Maksutavat:

Lisätietoja

Reishi, eli lakkakääpä, on yksi eniten tutkituista lääkinnällisistä sienistä. Sillä on erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria, etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään; ehkäisemään stressiä, parantamaan etenkin henkistä suorituskykyä sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa. Kiinassa reishi tunnetaan niinsanotusti ’pitkäikäisyyden yrttinä’. Reishillä on adaptogeeninen vaikutus - se tasapainottaa kehomme toimintoja monipuolisesti. Se toisaalta auttaa saamaan paremmin unen päästä kiinni illalla käytettynä, sekä parantamaan unen laatua, mutta soveltuu hyvin myös aamulla käytettäväksi. Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.

1 pipetillinen 2 kertaa päivässä. Päiväannos sisältää 30mg lakkakäävän beetaglukaaneja.

 

Reishi käyttöohje

 

Tietolomake

Ainesosat Vesi, alkoholi (20%), lakkakääpä
Pakkauskoko 50ml
Maku Melko neutraali, hivenen Reishinen. Sellaisenaan nautittuna jopa konjakkinen.
Uutos Tiivistetty tuplauutos, vahvaa!
Pitoisuudet Tiivistetty uute, vahvaa (tarkennus selvityksessä), 1pipetillinen 2 kertaa päivässä sisältää 30mg beetaglukaaneja.
Kiinalainen lääketiede Reishin osalta: Aarteet: Jing, Qi & Shen. Energia: Neutraali tai miedosti lämmittävä. Kanavat: Sydän, Maksa, Keuhkot, Munuaiset.
Ayurveda Reishi on tamasinen (lisätietoja selvityksessä)
Huhuja Auttaa kehoa purkamaan stressihormoni-tasoja ja siten laskee kierroksia, enemmän läsnäoloa päivällä ja syvempää unta yöllä.
Huomautukset Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Alkuperämaa Suomi
Puhtaustestit OK, katso: http://puhdistamo.fi/laatutakuu/
Muita nimiä Reishi, Lakkakääpä, Canoderma lucidum, Ling zhi, Spirit plant, plant of immortality, ten- thousand year mushroom ja herb of spiritual potency

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

6 muuta tuotetta samassa kategoriassa: