Instant-Pakuri, kotimainen, 28g

Instant-Pakuri on löytänyt uuden kodin purkista, jossa on suurempi suuaukko. Uusi purkki on hieman matalampi ja leveämpi verrattuna aiempaan pakkaukseen, mutta vieläkin yhtä kätevä ottaa mukaan esim. töihin tai matkalle!


Instant-Pakuri on käyttövalmis, kuivattu kuumavesiuute suomalaisesta pakurikäävästä. Se sisältää pelkästään liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia. 


Instant-pakuri valmistuu helposti: laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kupin pohjalle ja kaada kuumaa vettä päälle. Sekoita hetki ja juoma on valmis! Näin tehty juoma vastaa vähintään 3 tuntia keitettyä pakuriteetä. 


Purkki on pienestä painostaan huolimatta erittäin riittoisa - yhdestä purkista tekee 16 litraa (65 kupillista) valmista pakuriteetä.

Lisätietoja

1 tuote

Viimeisiä viedään

24,90 €

Lisää muistilistaan

Maksutavat:
Maksutavat:

Lisätietoja

Instant-Pakuri voitti Vuoden 2013 Superruoka-palkinnon!

Palkinnon luovuttaa vuosittain ansioituneille tuotteille Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto. Vuoden terveystuotealan valinnoilla terveystuotealan ammattilaiset haluavat osoittaa arvostusta tutkittuja ja laadukkaita tuotteita kohtaan, jotka lisäksi ovat saaneet kuluttajilta erinomaista palautetta. Olemme iloisia ja ylpeitä tästä Instant-Pakurin saamasta tunnustuksesta!

Valinnoista tarkemmin täältä.

----

Instant-pakurin maku on miellyttävän mieto, hieman koivuinen. Voit sekoittaa jauheen myös pirtelöihin, koska jauhe ei enää vaadi keittämistä toisin kuin raaka pakuri. 


Pakurikäävän kuumavesiuute sisältää erityisesti pakurin beetaglukaaneja. Nämä ovat polysakkarideja, eräänlaisia pitkiä sokeriketjuja jotka aktivoivat immuunijärjestelmää toimimaan tehokkaammin. 


Tietolomake

Ainesosat Pakurikääpä, dekstriini
Pakkauskoko 28g
Maku Pehmeän vahva pakurin maku.
Uutos Kuumavesi-uutos
Pitoisuudet 35% polysakkarideja. 1g tätä uutejauhetta vastaa 15g tuoretta pakuria.
Kiinalainen lääketiede (selvityksessä)
Ayurveda (selvityksessä)
Huhuja Pakuri kohottaa yleiskuntoa ja ennaltaehkäisee sairauksia.
Ominaisuudet (selvityksessä)
Huomautukset Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Alkuperämaa Suomi
Puhtaustestit OK, katso: http://puhdistamo.fi/laatutakuu/
Muita nimiä Chaga, Inonotus obliquus, Hua Jie Kong Jun, Bai Hua Rong, Kreftkjuke (Norjaa: "cancer polypore")

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

11 muuta tuotetta samassa kategoriassa: