Reishi / Lakkakääpä-jauhe, luomu, 150g Suurenna

Reishi / Lakkakääpä-jauhe, luomu, 150g

Feel Vivid Reishijauhe on luomulaatuinen.


Reishi, eli Lakkakääpä on ehkäpä maailman tunnetuin lääkinnällinen sieni, jota ollaan käytetty Kiinassa jo vuosituhansia, ja se luokitellaankin kiinalaisen lääketieteen (TCM) rohdokseksi numero 1. Sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä luonnontuotteista vahvistamaan ja voimistamaan yleiskuntoa.


Reishin uskotaan parantavan luonnollisesti keskittymiskykyä ja auttavan kehoa poistamaan epäpuhtauksia sekä kuona-aineita. Adaptogeenina se auttaa sopeutumaan jännitystiloihin, ja se onkin omiaan käytettäväksi etenkin stressaavina aikakausina tukemaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Reishi sisältää runsaasti mm. B2-, B3-, B5-vitamiineja sekä fosforia, kuparia ja kaliumia.


Tuote on loppunut varastosta

21,90 €

Lisää muistilistaan

Maksutavat:
Maksutavat:

Tietolomake

Ainesosat 100% luomu reishi-jauhe (FI-EKO-201)
Pakkauskoko 150g
Maku Kääpämäinen. Suositeltavaa uuttaa teeksi tai tinktuuraksi.
Uutos Ei uutettu
Kiinalainen lääketiede Reishin: Aarteet: Jing, Qi & Shen. Energia: Neutraali tai miedosti lämmittävä. Kanavat: Sydän, Maksa, Keuhkot, Munuaiset.
Ayurveda (selvityksessä)
Huhuja Auttaa kehoa purkamaan stressihormoni-tasoja ja siten laskee kierroksia, enemmän läsnäoloa päivällä ja syvempää unta yöllä.
Alkuperämaa Kiina
Puhtaustestit OK
Muita nimiä Reishi, Lakkakääpä, Canoderma lucidum, Ling zhi, Spirit plant, plant of immortality, ten- thousand year mushroom ja herb of spiritual potency

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

4 muuta tuotetta samassa kategoriassa: