Maca -jauhe, 250g Suurenna

Esipilkottu Musta Maca -jauhe, 200g, (luomu)

Maca on superfoodina tunnettu juurikasvi, joka kasvaa Perun Andeilla haastavissa olosuhteissa. Selviäminen karusta, kylmästä kuumaan vaihtelevasta ilmastosta tekee kasvista poikkeuksellisen vahvan. Musta maca on erityisen hyvä miehille.


Esipilkottu maca-jauheemme sulaa helpommin suolistossamme, sillä siitä on poistettu tärkkelys. Se onkin perinteistä macaa huomattavasti vatsaystävällisempi vaihtoehto.


Aloita macan käyttö 0,5-1 tl päivässä nostaen annosta vähitellen jopa 4 rkl saakka. Suosittelemme pitämään macan käytössä viikon tauon aina kolmen viikon käytön jälkeen.. 

Lisätietoja

Tuote on loppunut varastosta

17,50 €

Lisää muistilistaan

Maksutavat:
Maksutavat:

Lisätietoja

Maca on todella tehokas kestävyyskunnon lisääjä, joka lisää kestävyyden lisäksi myös voimaa. Macassa on kalsiumia, jodia sekä huimat 18 aminohappoa: 8 välttämättömän aminohapon lisäksi vielä 10 muuta. Maca sisältää myös kolesterolia alentavia kasvisteroleja.

Perun Ginsengiksi tituleerattua macaa on kautta aikojen käytetty hormonaalisten häiriöiden hoitoon. Se on hyvä hormonaalisen tasapainon säätelijä, sillä maca vaikuttaa hypotalamuksen ja aivolisäkkeen viestintään parantavasti sekä tukee munuaisen toimintaa. Macaa on käytetty muun muassa kuukautiskierron häiriöitä korjaamaan. Macan on todettu myös lisäävän seksuaaliviettiä ja piristävän.

Sekoita macaa smoothieen, jugurttiin tai puuroon, tai lisää sitä raakasuklaan joukkoon. Lisää annostusta vähitellen ja käytön olisi hyvä olla jaksottaista: pidä esim. 3 viikon käytön jälkeen viikon tauko, tai 3 kuukauden käytön jälkeen kuukauden tauko saadaksesi kaikki hyödyt parhaiten irti.

Tietolomake

Ainesosat Gelatinoitu luomu maca-jauhe
Pakkauskoko 150g
Maku Macamainen, mutta ei ihan niin "tiukka" kuin esipilkkomattomana.
Uutos Ei uutettu
Kiinalainen lääketiede (selvityksessä)
Ayurveda (selvityksessä)
Huhuja "Maca menee mailan varteen" - J.H. Voi auttaa myös moneen muuhun asiaan, mutta ne ei mahdu tähän kenttään.
Ominaisuudet Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton.
Huomautukset Muista pitää taukoja esim 3vk välein viikko taukoa.
Alkuperämaa Peru
Puhtaustestit OK
Muita nimiä Perun ginseng, Andienkrassi, Lepidium meyenii

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

25 muuta tuotetta samassa kategoriassa: