Maca -jauhe, 250g Suurenna

Esipilkottu Maca -jauhe, 500g, (luomu)

Maca on Andien vuoristossa kasvava juurikasvi, hyvin voimakas adaptogeeni. Adaptogeenien uskotaan auttavan kehoa selviytymään haastavissa oloissa, kuten esimerkiksi pitkittyneessä stressissä. Maca vaikuttaa kateenkorva-nimiseen rauhaseen, joka sijaitsee ihmisen rintaontelossa. Sen uskotaan olevan isossa roolissa vastustuskyvyn tasossa.


Esipilkottu maca sulaa helpommin suolistossa, koska siitä on poistettu tärkkelys, joten se on huomattavasti vatsa- ja suolistoystävällisempi, kuin perinteinen maca, mikä saattaa aiheuttaa suolisto-ongelmia.


Esipilkottu maca sisältää hieman vähemmän hiilihydraatteja tavalliseen verrattuna, mutta enemmän vaikuttavia ainesosia per 100g, kuin tavallinen maca-jauhe.

Lisätietoja

1 tuote

Viimeisiä viedään

25,90 €

Lisää muistilistaan

Maksutavat:
Maksutavat:

Lisätietoja

Maca on todella tehokas kestävyyskunnon lisääjä, joka lisää kestävyyden lisäksi myös voimaa. Macassa on kalsiumia, jodia sekä huimat 18 aminohappoa: 8 välttämättömän aminohapon lisäksi vielä 10 muuta. Maca sisältää myös kolesterolia alentavia kasvisteroleja.

Perun Ginsengiksi tituleerattua macaa on kautta aikojen käytetty hormonaalisten häiriöiden hoitoon. Se on hyvä hormonaalisen tasapainon säätelijä, sillä maca vaikuttaa hypotalamuksen ja aivolisäkkeen viestintään parantavasti sekä tukee munuaisen toimintaa. Macaa on käytetty muun muassa kuukautiskierron häiriöitä korjaamaan. Macan on todettu myös lisäävän seksuaaliviettiä ja piristävän.

Sekoita macaa smoothieen, jugurttiin tai puuroon, tai lisää sitä raakasuklaan joukkoon. Lisää annostusta vähitellen ja käytön olisi hyvä olla jaksottaista: pidä esim. 3 viikon käytön jälkeen viikon tauko, tai 3 kuukauden käytön jälkeen kuukauden tauko saadaksesi kaikki hyödyt parhaiten irti.

Tietolomake

Ainesosat Gelatinoitu luomu maca-jauhe
Pakkauskoko 500g
Maku Macamainen, mutta ei ihan niin "tiukka" kuin esipilkkomattomana.
Uutos Ei uutettu
Kiinalainen lääketiede (selvityksessä)
Ayurveda (selvityksessä)
Huhuja "Maca menee mailan varteen" - J.H. Voi auttaa myös moneen muuhun asiaan, mutta ne ei mahdu tähän kenttään.
Ominaisuudet Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton.
Huomautukset Muista pitää taukoja esim 3vk välein viikko taukoa.
Alkuperämaa Peru
Puhtaustestit OK
Muita nimiä Perun ginseng, Andienkrassi, Lepidium meyenii

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

25 muuta tuotetta samassa kategoriassa: