Valmistajat Ei tuotteita tässä kategoriassa.

Alaosastot

 • Puhdistamo

  Yhdellä lauseella sanottuna:
  Kun on kyse Superfood-tuotteista, Puhdistamo on synonyymi Laadulle.

  Ennen kuin aloitimme vuoden 2009 alussa tuomaan Superfoodeja, teimme erikoisen ratkaisun ja päätimme että emme lähde hintakilpailuun. Päätimme kurkistaa mieluummin sinne, mistä saisimme haltuumme ja myyntiin ehdottomasti maailman parhaat alan tuotteet. Tällä tiellä olemme edelleen. Pyrimme tarjoamaan ainoastaan parhaita mahdollisia tuotteita sinulle, joka olet kiinnostunut laadusta niin perusruokavaliossasi kuin Superfoodeissakin.

 • Four Sigma Foods

  Four Sigma Food on suomalaisten osaajien perustama yritys,
  jonka tarkoitus on luoda puhtaita, tehokkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita.

 • Foodin

  Foodin syntyi laatutietoisen nuoren ruokahifistelijän intohimosta hyvinvointiin ja sen jakamiseen. Useiden vuosien etsinnän tuloksena, pystymme nyt hymyssä suin tarjoamaan laajan valikoiman erittäin ravinnerikkaita ja tutkitusti puhtaita ruokia. 

 • Feel Vivid

  Pitkän pohdiskelun tuloksena syntyi syksyllä kotimainen tuotemerkki Feel Vivid, joka tarjoaa asiakkailleen marjoista, hedelmistä, kasveista ja sienistä uutettuja korkealaatuisia luonnontuotteita ilman lisä- ja täyteaineita. Tämä takaa sen, että saat vitamiinit, mineraalit ja antioksidantit täysin luonnollisessa muodossa. Tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus onkin varmistettu eräkohtaisilla laboratoriotesteillä. Kaikki tuotteemme ovat uutteita, joka mahdollistaa tuotteiden korkeat vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuudet, sekä vesiliukoisuuden. Vesiliukoisuuden myötä voit helposti käyttää tuotteitamme esimerkiksi kuuman veden, kahvin tai teen kanssa.

 • Warrior Coffee

  Warrior Coffee.
  "Once you go good, there's no turning bad"